برادر بزرگم نمیذاره که بنده از چاه استفاده کنم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۳ #84939399

با سلام بنده بعد از فوت پدرم چند هکتار زمین کشاورزی و یه چاه عمیق به بجا مانده که زمین را بطور توافقی بین وارثین تقسیم کردیم و چاه داخل یکی از زمینهای برادر بزرگم هستش حال این برادر بزرگم نمیذاره که بنده از چاه استفاده کنم و لوله بکشم تکلیف چیه الان لطفا کمک کنید ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چاه باید طبق پروانه بهره‌برداری و به همان روال سابق استفاده شود در صورتی که قصد لوله کشی جدید دارید باید با هماهنگی سازمان آب منطقه‌ای و منطبق با پروانه بهره برداری باشد بدیهی است برادر شما حق ممانعت از استفاده از چاه را ندارد.

با توجه به تقسیم نامه که به تایید تمامی وراث رسیده است و تکلیف چاه نیز به صورت استفاده مشترک باشد می توانید به عنوان جرم ممانعت از حق علیه ایشان شکایت کنید

با سلام
با توجه به سوال ، همچنان در خصوص چاه تعیین تکلیف صورت نگرفته و مشاع می باشد . می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به طرح دعوی جهت رفع ممانعت از حق علیه وی اقدام نمایید .

با سلام
امتیاز بهره برداری چاه به پدر مرحوم تان تعلق داشت و جزو ماترک ایشان بود اگر به همراه قسمت تقسیم شده به برادرتان انتقال نیافته هنوز بین همگی وراث مشاع است و شما به اندازه سهم الارث تان حق بهره برداری دارید

با سلام، چنانچه مالکیت چاه طبق توافقات تعیین نشده باشد، استفاده برای زمین‌ها همچون سابق مشترک خواهد بود، لذا بهتر است بدوا با مصالحه و در صورت عدم توافق، از طریق دادخواست ممانعت از حق نسبت به ایشان اعلام شکایت نمایید.

درود
اگر چاه آب جز ماترک تقسیم نشده مشترک محسوب می شود.

کلیه اموال جزو ماترک محسوب میشوند . در صورتی که با توافق تقسیم کرده باشید معتبر است. اگر نسبت به چاه آب توافقی نکرده آید همچنان مشترک محسوب میشود. میتوانید شکایت ممانعت از حق از ایشان شکایت کنید