همسرم رجوع از هبه عنوان کرده؛ هبه ای نبوده؛ آیا رای می‌گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #84937681

با سلام و تشکر
من و شوهرم در۴ ساله جدا زندگی میکنیم و در حال جدا شدن هستیم همسر من چهار دانگ از یک اپارتمان را که دست مستاجر بود به نام من زدند هم دو سال ترک منزل و هم دوسال خودشون بودند همه کرایه خانه و مبلغ رهن ۴ سال به عهده من و از حساب من پرداخت شده
ایشان درحال حاضر ادعا رجوع از هبه کرده و عنوان کرده من از سر علاقه واگذار کردم در صورتی که هبه ای در کار نیست سند ما محضری و قطعی در دفتر اسناد انتقال صورت گرفته و همان دفتر نیز مبایعه نامه هم دادند اصلا هبه ای نبوده و ما توافق کرده بودیم در ضمن در مبایعه نامه زده دو ملیون تومان نقد پرداخت شده ابا امکان دارد تنها دارایی من که چند سال تنها مسولیت بچه ها داشتم بتونه ازم بگیره ۵۰ ملیون داده وکیل و گفته میتونه بگیره براش
در صمن دادخواست ابطال سند هم در جلسه رسیدگی به هبه دادند که دادگاه به جلسه دیگه کشیده شد رای بدهند

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه قادر به اثبات پرداخت وجه ۴ دانگ به همسرتان نباشید تلقی هبه دور از ذهن نبوده و امکان رجوع از هبه وجود دارد . در مورد پرداختیهایتان بابت اجاره نیز در قالب مطالبه نفقه میتوانید اقدام به طرح دعوی کنید . توصیه میشود با اجرا گذاشتن مهریه خود نسبت به ۲ دانگی که ب نام همسرتان می باشد احقاق حق نمایید .

سلام باتوجه به اظهارات شما که در محضر سند قطعی زده شده نمیتونه ادعای هبه کنه