توی دادگاه نفقه من باید چی بگم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۱۴ #84930482

سلام. من زوجه هستم که دو ماه خونه پدرم هستم چند روز پیش با همسرم دادگاه الزام به تمکین داشتم که دعوی همسرم به خاطر اینکه کلید خونه رو از من گرفته بود و توی دادگاهم گفت کلید نمیدم و من آماده تمکین بودم رد شد و حالا من از ایشون برای نفقه حقوقی شکایت کردم حالا توی دادگاه نفقه من باید چی بگم؟ ا گه اونجا بگه کلید میدم به من نفقه تعلق نمیگیره؟ضمن اینکه ماه اول ۲۰۰ هزار به حساب من واریز کرده ولی بعدش چیزی واریز نکرده. و اینکه من جهیزیه ام را هم دارم استرداد میکنم و لوازم زندگی نداره. خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به اینکه شما با شوهرتان در منزل مشترک نیستید وازطرفی آماده تمکین هستید لذا مستحق نفقه خواهید بود .اگر هم شوهر درجلسه شورای حل اختلاف بگوید کلید میدم بازهم به شما نفقه تعلق خواهد گرفت .

با سلام وقت شما بخیر
در جلسه اعلام نمایید که حاضر به تمکین هستید و ایشان خودشان کلید را در اختیار شما قرار نمیدهند. ترک اتفاق کیفری هم ثبت نمایید و با ارسال اظهار نامه از ایشان بخواهید شرایط و مسکن مناسب زندگی را مهیا نمایید جهت تمکین و قطعا ملزم خواهدشد .درج جزییات به طور کامل میسر نیست.در خواست ارزیابی نمایید تا پاسخ کاملتری عاید شما شود موفق باشید

دفاعیات خود را من جمله اینک نفقه نمیدهد را بیان نمایید
وظیفه تامین وسایل زندگی به عهده زوج میباشد