آیا در فریب ازدواج؛ مهریه به زن تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۰ #84922731

باسلام
ببخشید طبق سوالی ک پرسیدم و جوابی که وکلا لطف کردن دادن مورد زندگی من تدلیس ازدواج در صورت شکایت و فسخ نکاح ایا به من مهریه تعلق میگیرد؟و جرم این فریب ازدواج چیست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر
درصورت فسخ نکاح بدلیل تدلیس مهریه به سرکار تعلق نخواهد گرفت مگر با شوهرتان رابطه زناشویی داشته باشید و......

سلام و ارادت
اگر مدخوله باشد مهر تعلق میگیرد

سلام
اگر نزدیکی واقع شده باشد مهریه به شما تعلق میگیرد

درصورت باکره بودن خیرولی مدخوله باشد بله مشمول مهریه هست

سلام تدلیس در ازدواج اگر قبل از مواقعه باشد مهر ساقط اگر بعد از مواقعه باشد زن مستحق مهر میشود .در صورت اثبات شش ماه تا دو سال

درود
اگر زوجه در دوران عقد مدخوله باشد یا رابطه نزدیکی با زوج داشته باشد بله تعلق می گیرد.

درود
اگر حکم فسخ نکاح از سوی دادگاه صادر و قطعی شود و بین زوجین نزدیکی واقع نشده باشد زن مستحق مهریه نخواهد بود مگر اینکه فسخ نکاح به دلیل ناتوانی جنسی مرد (عنن) باشد و اگر بین زوجین نزدیکی واقع شده باشد و نکاح فسخ شده زن مستحق مهرالمثل است نه مهریه ای که در عقدنامه توافق شده