به دلیل برگشت خوردن چک هایم بانک برایم دسته چک صادر نمی کند برای رفع این مشکل از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #84890895

من دوسال پیش چند تا چک بلند مدت با مصوبه شورا و دهیاری برای دهیاری صادر کردم که امضای اول دهیار و امضای دوم مالی که من هستم بوده الان دوسال هستش که یه مالی جدید داره چک های اون دهیازی رو صادر میکنه ولی چک های بلند مدتی که من دوسال پیش صادر کردم با وجود تامین اعتبار داره پاس نمیشود و برگشت خورده و من نمیتونم دسته چک بگیرم چطوری میتونم این مشکلم رو حل کنم در ضمن کسانی که برگشت زدن هم شکایت نکردن

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به دهیاری مراجعه کنید و بگویید تا چک ها را با بانک ارائه و وصول کنند سپس به بنک مراجعه و از چک ها رفع اثر کنید .اگر هم نسبت به چکها ادعایی ندارند آ آن را مسترد کنید و با بانک عودت دهید تا از حساب شما رفع سوء اثر شود .

با درود فراوان
فقط با رفع سو اثر میتوانید دسته چک بگیرید .