اگه اون وارث با اون دونفر به توافق نرسه, چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۰ #84880219

منزلی به دلیل متهم بودن تعدادی از فرزندان که اکنون در خارج هستند بصورت مزایده در دادگاه انقلاب درامده و از فرزندان ففط یک وارث مانده که دادگاه حدود نیمی از منزل را به دو نفر فروخته اگه اون وارث با اون دونفر به توافق نرسه به کجاها کشیده میسود در ضمن منزل تحت تصرف وارث میباشد

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم توافق میان مالکین ملک مشاع باید درخواست صدور دستور فروش مال مشاع مطرح شود تا پس از صدور دستور فروش توسط دادگاه ، ملک از طریق مزایدهبه فروش رسیده و سهم هریک از مالکین پرداخت گردد .

با سلام
نهایتا یک نفر هم که شده باید دادخواست "صدور دستور فروش ملک" را بدهد تا دادگاه در این خصوص حکم کند. در این صورت ملک به کارشناسی و مزایده می رود و این مالکین نیز می توانند در مزایده شرکت نمایند...