با توجه به اینکه کل مغازه تخریب میشود، حق سرقفلی یا کسب و پیشه ما چگونه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۲ #84875178

سلام پدر من در سال ۱۳۶۰ مغازه ای را بصورت سرقفلی ششدانگ قولنامه ای خریداری کرده و هم اکنون میز مشغول کسب هست و در آن زمان مغازه پایانکار تجاری نداشته، بعد از مدتی مغازه در طرح نوسازی و عقب نشینی قرار گرفته و امکان پایان کار گرفتن هم توسط مالک کل ملک نبوده است، سوال ما این هست در صورتی که شهرداری بخواهد مغازه را تخریب کند با توجه به اینکه کل مغازه تخریب میشود، حق سرقفلی یا کسب و پیشه ما چگونه میشود؟
اگر حقی برای ما هست از شهرداری باید بگیریم یا از مالک؟

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، حق کسب و پیشه شما توسط شهرداری مد نظر قرار می گیرد اگر به مالک بدهد باید به ایشان مراجعه کنید
بهتر است به شهرداری مراجعه کنید

شهرداری موظف به پرداخت حق کسب و پیشه است.

بادرودوسلام به مالک رجوع نمایید.

حق کسب و پیشه شما باید پرداخت گردد.

باسلام
به مالک مراجعه نمایید .

حق سرقفلی شما بایستی پرداخت گردد در صورتی که مستاجر یک ملک تجاری طی سال ‌ها فعالیت آن را به واسطه کسب و پیشه خاصی به شهرت رسانده باشد، می‌تواند بابت این تلاش خود حق کسب و پیشه طلب کند ، حق کسب و پیشه جز دعاوی ملکی می باشد

باسلام
بله اگر سرقفلی پرداخت شده باید سرقفلی پرداخت شود یا عوض داده شود در صورتیکه قراردادی نباشد حق کسب وپیشه وتجارت شامل میشود