برای من قرار اعدادی صادر شده؛ مفهوم چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰۴ #84861394

شخصی ناشناس از من شکایت کرده به جرم سرقت و کلاهبرداری شبکه و قاضی برای من قرار اعدادی صادر کرده مفهوم قرار اعدادی چیست ممنونم

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار اعدادی قرار هایی است که پرونده را برای صدور رای آماده می نماید، در جهت اقدامات دادگاه صورت می گیرد و تصمیم نهایی دادگاه برای شما ابلاغ می گردد.

قرار اعدادی مثل قرار کارشناسی است که برای تحقیقات بیشتر صادر میشود

با سلام
ر قرارهای اعدادی یا مفدماتی موضوع قرار ، زمان ، محل و شیوه اجرای قرار ، شخص یا مقامی که باید آن را اجرا کند و پرداخت کننده هزینه نوشته می شود . قرارهای مقدماتی به طرفین دعوا ابلاغ نمی شود و قابل شکایت نمی باشند . با صدور آنها پرونده از دادگاه خارج نمی شود و در پرونده نگهداری می شوند .

با سلام.
قرار اعدادی یا مقدماتی قراری است که پرونده را برای صدور رای آماده می کند . قرار اعدادی یا مقدماتی معمولا در جریان دادرسی و پیش از ختم دادرسی صادر می شوند و دارای عناوین مختلفی است:
قرار تحقیق محلی/قرار معاینه محل /قرار کارشناسی/قرار اتیان سوگند/قرار تطبیق/قرار اناطه/قرار قرینه ( تمهیدی ) و ساده....
که مرحله بعد از این قرار ها صدور دادنامه است.
اما درخصوص اینکه در خارج از مهلت تعیین شده پرداخت هزینه کارشناسی (خواهان یا خوانده) هزینه را پرداخت نمودند و قاضی قبول کردند، در وقع نباید قاضی خارج از مهلت تعیین شده موافقت میکرد، بنابراین شما این حق را خواهید داشت که در صورتیکه قاضی نسبت به آن رای صادر کند،اعتراض نموده و تقاضای ابطال دادخواست را مطرح نمایید(البته خود این موضوع چندین حالت دارد که دادگاه باید به آن توجه کند.)

نتیجه: باید منتظر باشید تا ببینید چه قراری صادر شده است و بعد در دادگاه بدوی میتوانید این موضوع را مطرح کنید/یا اگر قرار و بعد رای صادر شده است میتوانید در مرحله تجدید نظر به این مورد ایراد شکلی بگیرد.
موفق باشید.

قرار های اعدادی شامل معاینه محل ،تحقیق محلی ، ارجاع امر به کارشناسی است

گاهی قاضی برای صدور رای قاطع و کسب اطلاع از حقیقت امر در پرونده ای ، قرارهایی مانند معاینه محل ، تحقیق محلی ، کارشناسی و مواردی از این دست صادر می کند که در حقوق اصطلاحا به آن ها قرار های اعدادی یا مقدماتی می گوییم .

این قرار ها اصولا قبل از ختم دادرسی و به منظور آماده ساختن پرونده جهت صدور رای صادر می شوند و در آن ها زمان و محل اجرای قرار و همچنین شخصی که باید هزینه اجرای آن را پرداخت کند مشخص می شود . لازم به ذکر است که قرارهای اعدادی مستقلا قابل شکایت نیستند و تنها می توان ضمن رای اصلی از آن ها شکایت به عمل آورد