آیا دادسرا از نظر قانونی میتونه منو جلب کنه یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۹ #84817086

با سلام و عرض ادب و احترام...
من سوال رو قبلا طرح کردم ولی جواب مفیدی نگفرتم ..ممنون میشم دوباره اجازه بدین که کارشناسان محترم راهنمای کنن
همسرم حکم جلب برا مهریه گرفته برام...
شخصی دیگری از بستگان نزدیک همسرم توو دادسرا شکایت فروش مال غیر بر علیه من به صورت سوری طرح کرده...
سوال من اینه ..ایا دادسرا از نظر قانونی میتونه منو جلب کنه یا نه ...؟؟ یعنی در قانون چنین چیزی هست که توو دادگاه قاضی دستور بده منو جلب کنن؟؟ چون من وقتی من میرم دادسرا همسر و یا وکیلش حضور ندارن که برای توضیح دادن میرم...
الان اینکه اگر قاضی رو در جریان حکم جلب من قرار بدن ایا میتونه دستور بده منو نگه دارن و اطلاع بدن به همسر و یا وکیلش....؟؟؟؟
ممنون از لطفتون ...خواهش میکنم از نظر قانوی بگین...
چون حکم جلب به همسرم داده شده و ایشون با معرفی من به مامور میتوننن منو جلب کنن...
خیلی سپاس گذارم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر
به نظر بعید میرسد قاضی چنین اقدامی نماید مگر در صورتی که راسا قرار جلب شما را صادر کرده باشد

با سلام در دادسرا در صورتی جلب میشوید که علیرغم احضار به عنوان متهم حاضر نشده و بازداشت هم یا در مقام عجز از تودیع قرار تامین اتفاق میافتد. یا اینکه نوع قرار بازداشت موقت باشد. شعبه دادسرا به طور مستقل و بدون ارتباط با جلب صادر شده در اجرای احکام مدنی مهریه انجام وظیفه خواهد کرد و تکلیف و تعهدی به نگهداشتن شما برای اجرای جلب مهریه ندارد. مگر اینکه شخص همسر شما با اطلاع یابی از زمان حضور شما در دادسرا با برگ جلب سیار خود به دادسرای محل حضور شما مراجعه و از یگان مامورین انتظامی مستقر در دادسرا تقاضای جلب شما را بکند. و یا با هماهنگی با نزدیکترین کلانتری به دادسرا ماموری را همراه خود بیاورد که حین خروج شما از دادسرا شما را دستگیر کنند.

تنها با حضور همسرتان یا وکیلش امکان جلب وجود دارد مگر آنکه حکم جلب از سوی همان شعبه صادر شده باشد .