فسخ قولنامه زمین مسکونی توسط فروشنده چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۰۱ #84814080

در تاریخ ۹۸/۷/۹ زمینی قولنامه کردم به مبلغ ۴۰۰ میلیون خریدار ۱۵۰ میلیون هنگام تنظیم و الباقی ثمن ۲۵۰ میلیون در قالب چک به تاریخ ۹۸/۹/۹ دریافت کردم سند ۶ دانگ مشاع ۱۰۰۰ متر بود که در قولنامه تعهد کردم ۵۰۰ متر به صورت ۶ دانگ تحویل دهم با توجه به قانون شهرداری زمین بالای ۵۰۰ متر ۲۰ درصد نرخ کارشناسی یعنی حدود ۱۱۰ میلیون می بایست بابت تفکیک پرداخت میکردم از آنجا که استعلام از حساب خریدار گرفته بودم و کارکرد مناسبی نداشت و احتمال میدادم نتواند بقیه مبلغ ثمن را تامین کند با توجه به اینکه زمان برای تفکیک حدودا ۱۰ روز طول میکشه گفتم نهایتا خسارت روزی ۵۰۰ هزار تومان شرایط قولنامه را پرداخت کنم بهتر از اینه که ۱۱۰ میلیون به حساب شهرداری واریز کنم، خریدار نتوانست چک ۹۸/۹/۹ را پاس کند بعد از گذشت ۲ ماه مهلت تلفنی باز واریز نکرد و چک را برگشت زدم قابل ذکر است چنانچه خریدار نتواند چک ۹۸/۹/۹را پاس کند معامله یکطرفه فسخ و مبلغ ۵۰ میلیون به فروشنده تعلق میگیرد جزء شرط قولنامه نوشته بودیم حالا اظهارنامه فسخ با توجه به گواهی عدم پرداخت چک از طریق ثنا برایش ارسال کردم اکنون ادعا میکند پولم آماده بوده چون سند شما آماده نبوده من واریز نکردم، میتوانم با چنین ادعایی و همچنین بعد از ۲ ماه چک را برگشت زدم معامله را یکطرفه فسخ کنم همراه با دریافت خسارت در ضمن الان میگه پول تو حسابه ولی بعد از ۳ ماه دیگه این مبلغ بدردم نمیخوره و مبلغ اولیه هم به خریدار اعلام کردم بیاد تحویل بگیره که قبول نکرده یا تو حساب صندوق دادگاه واریز میکنم چطور میتونم فسخ کنم چون خیلی ضرر میکنم با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه خسارت عدم ایفاءتعهد را مطرح نمایید

باسلام، باگه استناد اظهارنامه و گواهی عدم پرداخت دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه خسارت اگرا مطرح کنید

میتوانید باستناد اظهارنامه ، دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه خسارت عدم ایفاءتعهد را بدهید .

ادعای ایشان مسموع نیست زیرا اگر پول آماده باشد باید با ما وعده قانونی در دفتر اسناد گذاشته باشد که ای امر را انجام نداده است اما اگر پول ایشان آماده و شما برای سند زدن اماده نبوده باشید نمی توانید قرارداد را فسخ نمایید