دریافت پیامک توهین امیز چگونه باید قانونی پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۱۰ #84707833

سلام
پیامکی تهدید آمیز و حاوی الفاظ بسیار رکیک دریافت کرده ام که ارسال کننده آن را نمیشناسم (شماره ارسال کننده در لیست مخاطبین من قرار ندارد)
باید چه کنم؟ و آیا اقدامات چقدر زمان بر و درگیر بوروکراسی های متداول است؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید شکایت کیفری نمایید تا استعلامات لازم وقانونی از خط تلفن ارسال کننده پیامک انجام ومالک ان شناسایی شود.

سلام
ابتدا یک عکس از پیامک بگیرید و آن را پرینت کنید و سپس علیه خط اعلام جرم نمایید دادگاه تحقیقات لازم در خصوص مالک و متصرف خط را انجام خواهد داد.

سلام با درخواست شکاییت و اقدام ب پلیس از پلیس فتا محل زندگیتان مراجعه کنیدو بمدت یک ماه درخواست شما پیگیری و شناسایی میشود و برای ادامه ب خواست شما ب دادگاه ارسال میشود

باسلام، سکایت ایجاد مزاحمت را مطرح کنید و سپس با اخذ نامه و استعلامات از مراجع قانونی متوجه شوید که مالک سیمکارت چه کسی بوده است

سلام به هر حال برای پیگیری موضوع باید شکایت کیفری مطرح نمایید تا استعلامات لازم و قانونی از خط تلفن ارسال کننده پیامک انجام و مالک آن شناسایی شود