حداقل و حداکثر مبلغ چک با در نظر گرفتن جریمه دیر کرد چقدر می تواند باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #84668060

سلام و عرض ادب
مبلغ ۲۷ میلیون در سال ۸۶ برای خرید ملکی پرداخت شده، تاکنون نه ملکی بر مالکیت خریدار در آمده و نه عودت وجهی انجام شده،
طرفین به این شکل توافق کرده اند که مبلغی حداقلی پرداخت شود و سپس با صدور چکی، دریافت کننده مبلغ از زندان ازاد شود،
چک بصورت وثیقه یا در اراب اصل طلب می تواند باشد؟
ایا صدور چک و رضایت در دادگاه را می توان همزمان انجام داد و قاضی و منشی را به عنوان شاهد در نظر گرفت؟
ایا می توان از صادر کننده خواست تا ضمانی چک را ظهرنویسی کند؟
در چک چه نکاتی بایستی رعایت شود تا وصف کیفری ان حفظ گردد؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه معامله ای صورت گرفته خریدار میتونه نسبت ملک خریداری شده که تحویل داده نشده شکایت کند
و فروشنده نیز می تواند برای وصول چک بلامحل شکایت کند مگر در قرارداد قید شود درصورت عدم وصول چگ معامله باطل و چگ به خریدار عودت داده شود
در مورد اینکه همزمان میشه چک را صادرو رضایت گرفت جواب بله هست
واما منشی وقاضی نمیشه شاهد معرفی کرد