ایا منع تعقیب بخورد؛ میتونم اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۸ #84666746

سلام
سوالم من اینکه که شکایت جعل کردم
حالا اگه منع تعقیب بخوره اعتراض بزنم قبول میشه یا نه بستگی داره
احتمال هست که دادگاه اعتراض رو رد کنه یا باید قبول کنه رسیدگی کنه

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی جعل
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلائل خود را در متن لایحه اعتراض ب قرار صادره از دادسرا قید کرده و ضمیمه آن کنید و به دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید

بادرود. قرار منع تعقیب قابل اعتراض هست ولی اگر دلایل شما محکمه پسند نباشد اعتراض رد شده ازامار کسر میشود

باسلام درصورتی که دادگاه قرار منع تعقیب صادر نماید شاکی میتواند به مدت ۱۰ روز از ابلاغ به قرار صادره اعتراض نماید.و درصورتی که مدارک و مستندات شاکی کافی باشد قرار صادره را نقض می نماید.

در صورت صدور قرار منع تعقیب دادسرا شما ظرف ده روز حق اعتراض دارید دادکاه کیفری دو به اعتراض شما رسیدگی و حوم مقتضی صادر نماید

با درود..
در صورت صدور قرار منع تعقیب ظرف ده روز حق اعتراض به قرار صادره را دارید، و دادسرا اعتراض شما را جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارجاع و دادگاه بسته به دلایل و مدارک و مستندات ابرازی و اعلامی در لایحـه اعتراضیه،، تصمیم به رد و یا جلب به دادرسی صادر خواهد نمـود..

سلام.
میتونیدبا ارایه مستندات اعتراض بزنید و حصول نتیجه با دادگاه می باشد.

سلام نیاز به دلایل و مستندات اثباتی شما دارد موفق باشید