مادر چگونه اقدام کنه در حالی که فرزند به سنی رسیده که از سن حضانت خارج شده؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۲ #84617923

با سلام
خانم طلاق گرفته و در شرف ازدواج مجدده،توانایی نگهداری از فرزند پسر رو که (حکم رشد رو نیز دارد) رو نداره.پدر نیز از پذیرفتن فرزند خودداری می کنه.
با سپاس

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرزند با رسیدن به سن قانونی انتخاب زندگی با یکی از والدین را خواهد داشت لاکن نفقه فرزند بر عهده پدر خواهد بود

با سلام
هرچند فرزند پسر از سن حضانت خارج شده است اما هنوز هزینه های تامین زندگی ایشان به عهده پدر است.

سلام. پدر مکلف است که حضانت طفل را بپذیرد

نفقه بر عهده پدر است و مکلف است هزینهای فرزند را تامین نماید و فرزند اگر پانزده سال تمام است از حضانت خارج است

حضانت هم حق پدر وهم حق مادر است نمی توانید به هر بهانه از حضانت فرزند شانه خالی کنید درغیر صورت مجازات می شوید

سلام
پسر مخیر است که با هر کدام از والدین که میخواهد زندگی کند

تکلیف نگهداری فرزند با والدین است و تامین هزینه های وی با پدر