مستحق‌للغیر بودن خودرو، مطالبه به نرخ روز مستند به رای مالک قبلی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۳ #84607754

از دوستی خودرویی خریدم مستحق‌للغیر در اومده. دوستم از ید قبل خودش شکایت کرده به نرخ روز تونست در بدوی محکوم کنه و رای رو برام فرستاد. الان من یکم استرس دارم. آیا من هم شکایت کنم دادگاه دوستم رو به نرخ روز محکوم میکنه (در شهر ما همه پرونده‌های خودرو میره به یک شعبه). پرونده‌ی من هم میره زیر دست همون قاضی که رای به نفع دوستم داده بود؟معامله دوستم با ید قبل خودش رو باطل کرد و به نرخ روز رای داد. معامله من با دوستم رو به استناد رای خودش باطل میکنه و به نرخ روز رای میده؟دوست ما یک درصد می‌تونه اعایی کنه که ثمن به نرخ روز نده با توجه به رای بدوی خودش که به نرخ روز رای گرفت؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوایند در خصوص مطالبه ثمن و دریافت غرامت از ایشان شکایت کنید و ثمن به نرخ روز تعیین میگردد .

ســـــــــلام، اگر مطالبه غرامت نمایید به نرخ روز کارشناسی و مورد حکم قرار میگیرد.

با سلام
شما هم نیز می توانید به طرفیت دوست خود اقامه دعوی نمایید

با سلام
شما نیز می توانید به طرفیت دوستتان دادخواست مطرح نمایید و ایشان محکوم به تادیه ثمن به نرخ روز خواهند شد.

سلتم شماهم میتوانید به ماقبل خود نراجعه نمایید و ثمن معامله و غرامت به نرخ روز را مطالبه کنید قطعا محکومیت صادر خواهد شد

با سلام،شما هم‌می توانید از دوستتان بابت مورد فوق شکایت کنید

شما میتونید شکایت کنید و رای به نفع شما صادر خواهد شد.