آیا دادگاه تجدید نظر میتواند به ایرادات رسیدگی کند یا در حیطه وظایف دادگاه بدوی هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۸ #84583521

شخصی بر روی زمین اینجانب تصرفاتی انجام داده این ملک آقای ----در سال ۵۰ به آقای -------- فروخته و آقای --------در سال ۵۱ به آقای --------و اینجانب در سال ۵۴ از آقای --------خریداری نمودم و بیش از ۴۰ سال محصول برداشت نموده ام حال علیه شخصی که تصرفات انجام داده شکایت اثبات مالکیت نمودم و دادگاه در مرحله بدوی حکم به اثبات مالکیت اینجانب داده ، متاسفانه متوجه شدم اصل سند اینجانب که در سال ۵۴ خریداری نمودم گم شده و فقط کپی مطابق با اصل آن را دارم فروشنده نیز فوت کرده و امضا تعدادی از وارثان پای سند هست
و معامله بین بنده و فروشنده در سال ۵۴ مورد تائید وراث فروشنده نیز هست
۱- دادگاه تجدید نظر دستور داده سند سال ۵۴ به کارشناس خط ارائه شود چه راهکار قانونی وجود دارد با توجه به اینکه اصل سند گم شده و فقط کپی مطابق با اصل دارم؟و مورد تائید وراث فروشنده نیز هست
با تشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون اصل سند امکان کارشناسی وجود ندارد

درود دادگاه تجدید نظر می‌تواند قانونا هر اقدامی صلاح بداند انجام دهد.
جهت کارشناسی نیاز به اصل سند است

تجدید نظر هر اقدامی که صلاح بداند می تواند انجام دهد
کارشناسی نیاز به اصل سند است

با درود دادگاه تجدید نظر می‌تواند قانونا هر اقدامی صلاح بداند انجام دهد.
جهت کارشناسی نیاز به اصل سند است.

-- دادگاه تجدیدنظر در راستای بررسی روند دادرسی میتواند هر اقدامی که صلاح بداند انجام دهد .
-- کارشناسی بدون ارائه اصل سند میسر نیست .

درود
برای کارشناسی نیاز به اصل سند می باشد.