آیا امکان معرفی این ملک به دادگاه و توقیف آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۶ #84575470

با سلام و احترام

خواهر بنده روز گذشته اقدام به ثبت شکایت بابت گرفتن مهریه خود و ثبت تامین خواسته نموده. اما امروز متوجه شدیم که همسرش منزل را پیش از شکایت ما، در ماه گذشته به برادرش انتقال داده و فروخته است. از آنجا که ملک به صورت قولنامه وکالتی بوده و سند رسمی ندارد، خواهشمندم بفرمائید
با توجه به اینکه ملک قبل از شکایت فروخته شده است ۱ - آیا امکان معرفی این ملک به دادگاه و توقیف آن وجود دارد. اگر بله
۲- آیا داشتن یا نداشتن کد رهگیری تاثیری در امکان توقیف یا عدم توقیف ملک خواهد داشت."

با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان توقیف ملک وجود ندارد و مطابق رای وحدت رویه سال۹۸ انتقال اموال قبل از صدور رای قطعی مشمول فرار از دین نمی باشد.

با سلام
چون قبل از شکایت میباشد پس امکان توقیف وجود ندارد

میتوانید شکایت کنید و در صورت اثبات معامله صوری فرار از دین محسوب میگردد

خیر نمی توانید توقیف کنید

امکان توقیف ملک وجود دارد ولی مطمئنا با اعتراض ثالث خریدار و چنانچه مدارک وی کامل باشد دادگاه دستور رفع توقیف را صادر خواهد نمود . همچنین مطابق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور ، چنانچه نقل و انتقال و فروش ملک قبل از قطعیت رای صادره از سوی دادگاه صورت پذیرفته باشد ، فرار از دین تلقی نشده و قابل ابطال نمی باشد .

با سلام امکان توقیف چنین ملکی وجود ندارد مگر اینکه به سببی از اسباب قانونی انتقال یک ماه قبل در مرحع قانونی باطل شود.