بابت اجرت المثل میتونم توقیف حساب های بانکی رو بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۹۱ #84498947

یعنی موقع شکایت جوری بشه که یا حساب بانکی یا ملک و دارایش رو به نام کس دیگه نکنه
بعد ایا از کجا بدونم اجرت المثل من چقدر میشه که اون مقدار توقیف بزنم
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در قابل تامین خواسته و بعد از صدور رای قطعی بنفع شما امکان پذیر است

پس از مشخص شدن میزان اجرت المثل توسط کارشناس و صدور رای می توانید نسبت به توقیف حساب بانکی اقدام نمایید

اجرت المثل راکارشناس مربوطه تعیین می کند.مگرطرفین توافقی در میزان آن نمایند.علی القاعده باید منتظرتعیین آن صدوررای باشیدبعددرخواست تامین خواسته بابت طلب اجرت المثل کنید

شما میتوانید فعلا میلیون تومان مطالبه کنید و بابت آن با تامین خواسته فوری حسبیستابهای بانکی و یا خودرو یا ملک ایشان را توقیف کنید. پس از ارجاع به کارشناس دادگستری مبلغ اجرت المثل محاسبه خواهد شد

سلام توقیف وجه از حساب طرف چه قبل از صدور رای و چه بعد از صدور حکم امکان پذیر است لیکن قبل از صدور رای که بدان تامین دلیل میگویند مستلزم پرداخت خسارات احتمالی از طرف شما از ده درصد تا صد درصد بر طبق نظر دادگاه است که اگر محکوم شدید طرف میتواند خسارت خود را طبق ضوابط قانونی وصول کند اما بعد از صدور رای توقیف مبلغ از حساب محکوم علیه مشکلی ندارد

با سلام
مطابق ماده ۱۱۳قانون ایین دادرسی در امور مدنی
درخواست تامین در صورتی پذیرفته می شود که میزان خواسته معلوم یا عین معین باشد.
وبا توجه به اینکه تعیین میزان اجرت المثل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری میسور خواهد بود وبعد از مشخص شدن ان وصدور حکم محکومیت میتوانیید اموال ورایی محکوم علیه را توقیف نمایید