آیا پرداخت مبلغ چک برگشتی از محل سپرده صادر کننده چک در بانکهای دیگر امکان پذبر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۷ #84430584

در صورت برگشت شدن چک، ایا بانک میتواند از محل سپرده صادر کننده چک در بانکهای دیگر مبلغ چک را پرداخت نماید؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
قوانین مربوط به این مورد مود دارد لیکن باید به بانک ها ابلاغ و اجرایی گردد .

با سلام
برابر قوانین این اقدام باید صورت بگیرد اما تاکنون زیر ساخت های بانکی آن فراهم نیست

بله مطابق قانون جدید این موضوع امکان پذیر است. اما در خصوص اجرایی شدن آن ، از بانک استعلام بگیرید.

با درود مطابق اصلاحات قانون جدید چک مصوب ۱۳۹۷بله امکان پذیر است

با سلام شبکه شتاب کلیه بانکها را در حکم یک بانک قرار داده و امکان تبادل بین آنها فراهم است و قوانین جدید ناظر بر چک بلامحل اجازه برداشت از حساب موجود در سایر بانکها را داده است

مطابق قانون جدید چک امکان وصول مبلغ چک از سایر حسابها و سپرده های شخص صادرکننده وجود دارد لیکن در خصوص ابلاغ دستورالعمل مربوطه به بانکها میتوانید موضوع را از یکی از بانکها استعلام نمایید .

طبق مفاد قانون جدید چک و دستورالعمل حساب جاری که بانک مرکزی به شبکه بانکی اعلام کرده، در صورت کافی نبودن موجودی حساب صادرکننده چک، بانک‌ها مکلف به پرداخت وجه چک از محل موجودی سایر حساب‌های صاحب حساب به ترتیب اولویت از حساب جاری، حساب قرض الحسنه پس انداز، حساب سرمایه گذاری کوتاه مدت و حساب سرمایه گذاری بلندمدت و همچنین مسدود کردن کلیه حساب‌ها و کارت‌های بانکی و هر مبلغ متعلق به صادرکننده به میزان مبلغ چک هستند.