وکیل برای طلاق توافقی چگونه اخذ شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۰ #84409344

سلام بنده میخوام از شوهرم طلاق توافقی بگیرم جهازمو نصفشو بدون اینکه بفهمه اوردم خونه گرفتم ولی نصفشو نه صاحبخونم هم دیده وسایل بردنی الان شوهرم میگه چندتا از وسایل باند عروسیم رو تو بردی که من خبر ندارم ازشون بهم تهمت میزنه من سیم کارتشو با پول پیش خونش توقیف کردم و بابت فحش تهدید پیامکی علیهش شکایت کردم یه دست نوشته سی میلیون تومانی هم ازش دارم که امضا اثرانگشت زده داده بهم که نوشته بهم طلبکاره واگه نده من اجازه دارم هر چی از وسایلش بردارم بفروشم شاهد دوتا هم زیرشو خواهر و دامادمون امضا اثر انگشت زدن خواستم بدونم الان راضی شده توافقی طلاق بگیریم ایا میتونم وکیل بگیرم خودم اصلا دادگاه نرم باهاش رو درو نشم چون ازش میترسم بزنه منو و یا حتی بکشه منو. ایا وکیل میتونه بجای من همه کاراهای طلاق رو درست کنه من اصلا رودرو نشم باهاش طلاق توافقی چند ماه وقت میبره ایا وکیل بگیرم مشاوره هم میفرستن وکیل میتونه جای من بره.ممنون میشم دقیق منو راهنمایی کنید چون من یه خانوم هستم که از قانون هیچی سر در نمیارم با تشکر از شما وکلای عزیز

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید لیکن حضور شما در جلسات مشاوره اجباری است

با سلام
میتوانید برای گرفتن وکیل اقدام کنید
در دادگاه حضور وکیل اصولا کافیست
ولی در اصولا خودتان باید در مشاوره حضور یابید

بلی میتوانید وکیل بگیرید و نیازی به حضور شما در دادگاه نیست

برای طلاق توافقی : قبل از تقدیم دادخواست طلاق توافقی ، همانطور که در سوال گفتید، ابتدا باید زوجین بروند مشاوره و این مشاوره اجباری است . لذا وکیل جای شما نمیتواند درمشاوره حضور داشته باشد . بلکه حضور وکیل به جای شما فقط در مرحله دادگاه هست ( یعنی پس از انجام‌مشاوره توسط زوجین ، موقع ثبت دادخواست وکیل بگیرید ) .

بله میتونید وکیل بگیرید در طلاق توافقی مشاوره اجباری است

بله در این صورت با گرفتن وکیل نیاز به حضور شما در هیچ مرحله از دادگاه نیست.

با سلام بله شما میتونی وکالت به وکیل بدهید که از جانب شما توافقی با شوهرتان اقدام نماید ولی قبل از حضور جلسه دادگاه با توجه به دلایل خود عدم حضور در دادگاه طی یک لایحه،درخواست به اطلاع قاضی پرونده اطلاع رسانی نماید البته منوط به قبول شدن درخواست شما توسط مقام محترم قضایی می باشد