چگونه اثبات کنم که معامله صورت گرفته، به قصد فرار از دین نبوده است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۱۱۹ #84373331

با سلام و احترام
اینجانب منزلی رو بصورت قولنامه ای با کد رهگیری در تاریخ ۹۶/۴/۱۵ خریداری کرده بودم و در تاریخ ۹۷/۱۰/۱۳ با همان شرایط خرید بصورت قولنامه با کد رهگیری به نام مادرم منتقل نمودم، همسرم در تاریخ ۹۸/۱/۳۰ مهریه خود را به اجرا گذاشته، حالا از من و مادرم بعنوان فرار از دین شکایت کرده است.
لطفا راهنمایی کنید آیا با توجه به اینکه من قبل از تاریخ اجرای مهریه ایشان مالم را انتقال داده ام به قاضی چه بگویم که چرا اینکار را کرده ام و موضوع فرار از دین نبوده؟
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله فرار از دین تلقی نمی گردد.

با سلام واحترام چون قبل از درخواست مهریه بوده فرار از دین نمی‌باشد مگراینکه ادعای خود را ثابت کند

باسلام شاکی باید ادعای خودرا ثابت کند وچون معامله قبل از حکم اجرای مهریه س فرار از دین محسوب نمیشود

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و اینکه معامله صوری و به قصد فرار از دین نیست.
مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

دفاع متناسب بکنید پرونده به نفع شماست، انشاالله نتیجه میگیرید.

با توجه به زمان انتقال که قبل از صدور حکم قطعی است معامله به قصد فرار از دین تلقی نمیشود.

با سلام / با توجه به اینکه معامله صوری و با قصد فرار از دین در صورتی قابل اثبات می باشد که شخص با وجود مدین بودن و محکومیت مطابق اسناد رسمی و یا رای دادگاه در صورتی که اموال خود را انتقال دهد این این انتقال می تواند صوری و یا به قصد فرار از دین باشد که هم وصف کیفری داشته و هم قابل ابطال می باشد در موضوعی که شما طرح کردین با توجه به اینکه وقوع معامله در زمانی بوده که زوجه مهریه خود را مطالبه ننموده است به نظر چنانچه اثبات نمائید ثمنی رد و بدل گردیده باشد بتوانید صحت معامله را اثبات نمایید هر چند که حسب قانون نحوه محکومیتهای مالی معاملات یک سال اخیر می تواند تاثیری در پرونده شما داشته باشد .