گفتن تمامی حساب های بانکی شما مسدود میشود؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۲ #84353516

چک برگشتی شرکت ----- رو دارم تمامی چکام به موقع سر وقت پاس شدن آخرین چک به دلایل کرونایی نتونستم پاس کنم امروز با بنده تماس گرفتن گفتن تمامی حساب های بانکی شما مسدود میشه و خودرو توقیف میشه میخوام بدونم چرا من که خوش حساب بودم این اقدامات علی هم انجام میشه یا فقط جنبه تحریک کردن من را دارد

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
روند قانونی می باشد و در صورت صدور گواهی عدم پرداخت کلیه حسابها تا زمان کارسازی جه چک مسدود می شود

بله امکان مسدودی وجود دارد

سلام
با توجه به ماده ۵ مکرر قانون صدور چک مصوب ۱۳۹۷ حساب های شما مسدود می شود.

ماده ۵ مکرر قانون صدور چک
(الحاقی ۱۳۹۷/۸/۱۳) بعد از ثبت غیرقابل پرداخت بودن یا کسری مبلغ چک در سامانه یکپارچه بانک مرکزی، این سامانه مراتب را به صورت برخط به تمام بانکها و موسسات اعتباری اطلاع می دهد. پس از گذشت بیست و چهار ساعت کلیه بانک‌ها و موسسات اعتباری حسب مورد مکلفند تا هنگام رفع سوء اثر از چک، اقدامات زیر را نسبت به صاحب حساب اعمال نمایند.
الف - عدم افتتاح هرگونه حساب و صدور کارت بانکی جدید
ب - مسدود کردن وجوه کلیه حساب‌ها و کارت‌های بانکی و هر مبلغ متعلق به صادرکننده که تحت هر عنوان نزد بانک یا موسسه اعتباری دارد به میزان کسری مبلغ چک به ترتیب اعلامی از سوی بانک مرکزی
ج- عدم پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی یا صدور ضمانت‌نامه‌های ارزی یا ریالی
د- عدم گشایش اعتبار اسنادی ارزی یا ریالی.

باید قبل از تمامی این اقدامات اجرائیه علیه شما صادر شود
موارد گفته شده امکان پذیر است اما نه با تماس بله با صدور اجرائیه

در صورت صدور قرار تامین خواسته این امر امکانپذیر است.

درود ،
اصولا در مراحل دعوی در دادگاه و یا اجرای ثبت و تامین خواسته چنین پیامکی صادر نمیشود .بیشتر بنظر میرسد پیامک از طرف طلبکار جهت وادار کردن شما به پرداخت وجه چک ارسال شده

با توجه به سرعت عمل رسیدگی به دعاوی چک بر اساس قانون جدید ممکن است در اجرای احکام این اقدامات انجام شود اما نکته قابل توجه اینکه پیش از اقدام به مسدودی و اقدامات اجرایی باید اجرائیه به شما ابلاغ شده باشد