از نظر حقوقی این معامله چه وضعی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۸ #84337848

با سلام
ملک مشاعی که متعلق به سه نفر است و قباله عادی دارد اگر یکی از شرکاء قسمتی از ملک را بدون اذن و رضایت سایرین مفروز نموده و بفروشد

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل ابطال است چون حکم بیع فضولی را داراست

سلام
بدون رضایت شرکا معامله غیر نافذ است.

بدون رضایت شرکا افراز غیر نافذ و معامله باطل است

معامله مال مشاعی بدون رضایت واجازه شرکای دیگر غیر نافذ است وصحیح نمی باشد.شما می توانید دادخواست ابطال ان را بدهید.

سلام
شریک شما میتواند سهم خود را بفروشد اما تصرف مادی خریدار بر ملک باید با رضایت سایر شرکا باشد.

افراز ملک مشاع بدون رضایت تمام شرکا معتبر نبوده و معامله مذکور به عنوان بیع فضولی قابل ابطال است .

معامله غیر نافذ است و با رضایت شرکت صحیح میباشد