کسر از آمار چک کیفری به چه معنایی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۰۳ #84335

با سلام و احترام
ضمن تشکر
برای اینجانب سوال حقوقی پیش اومده میخواستم اگر امکان داره بنده رو راهنمایی فرمائید /------------

*در پی قرار منع تعقیب مربوط به شکایت چک بلامحل به دلیل عدم ادله کافی (البته نظر بازپرس مجرمیت بوده و نظر دادستان عدم ادله کافی بوده) بنده اعتراضم را به همراه ادله و شهادت شاهد ارائه دادم و پرونده به دادگاه ارجاع شد .
بنده پس از پیگیری از سامانه در بخش "روند پرونده " به شرح ذیل نوشته شده است "کسر از آمار " و هیچ ابلاغیه ای برای اینجانب مبنی بر دستور نهایی دادگاه نیامده است . تقاضا دارم راهنمایی فرمائید./سپاس از شما

شرح روند رسیدگی به پرونده (سامانه )

1-پرونده کلاسه **** ردیف فرعی 2 با علت طرح رسیدگی به اعتراض به دستورات و قرارهای قابل اعتراض دادسرا / دادگاه نسبت به اتهام صدور چک بلا محل در مجتمع قضایی ولیعصر(عج) تهران به تاریخ 12/12/1396 ثبت گردید و با شماره بایگانی ** به شعبه 1019 دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی ولیعصر تهران (1019 جزایی سابق) ارجاع شد.

2-در تاریخ 13/12/1396 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 22/12/1396 تعیین گردید

3-نسبت به شکایت *** علیه * مبنی بر صدور چک بلا محل طی شماره ******* مورخ 19/12/1396 کسر از آمار

4-در تاریخ 19/12/1396 وقت نظارت دفتر مورخ 22/12/1396 باطل شد

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت رسیدگی مجدد صادر شده بود که مجددا باطل شده است لذا باید به شعبه ای پرونده به آن ارجاع شده است مراجعه کنید.