میگن باید پول بیاری؛ چون سند تهران نیست قبول نمیکنیم؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۱ #84317250

سلام
ماشین برادر من به علت اینکه الکل مصرف کرده بود توقیف شد. ماشین رو بردن پارکینگ برای ۲۱ روز و خودش رو آزاد کردند. وقت دادگاه تعیین کردند، گفتند باید یا ۲۰ میلیون بیار یا سند خونه. ما یه سند خونه داریم به ارزش ۲ میلیارد تومن برای شهرستان اسلامشهر هست، ولی میگن باید پول بیاری. چون سند تهران نیست قبول نمیکنیم. میگن میتونیم پرونده رو ارجاع بدیم دادسرای اسلامشهر منتهی تا اون زمان باید برن زندان اوین. در صورتی که تا ۱۸ روز دیگه ماشین باید تو پارکینگ باشه و گفتند که تو این ۱۸ روز آزاد هستید. یعنی توی این ۱۸ روز امکان ارجاع وجود نداره که میگن باید برن زندان؟ آیا واقعا همینطوره؟ خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چون ما واقعا الان این مبلع رو نداریم. البته برادرم هم قبلا هییچ سابقه ای در این باره یا موارد دیگه نداشتن. ممنونم.

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی عرض شود این موضوع صرفا بستگی به نظر دادگاه دارد و اینکه برای قبولی وثیقه در شهرستان باید دادگاه نیابت قضایی ارایه گردد تا کارشناس رسمی دادگستری جهت ارزش گذاری و تایید ملک اقدام و اظهار نظر نماید که البته قدری زمان بر خواهد بود

سلام بزرگوار . درخصوص سوال تون عرض کنم ؛
بله . این امکان وجود داره که درخواست پول برای تامین قرار کیفری صادر بشه تحت عنوان وجه الکفاله . اگر سند باشه خب سریعتر و بهتر بود . چون پذیرش وثیقه با نظر قاضی شعبه ست و ممکنه سختگیری داشته باشه مثل مورد شما ، سند اطراف شهر تهران را نمی پذیرد ولی در همه محاکم این طور نیست و اکثر قضات می پذیرند .
برای سند هم حتما باید کارشناسی قیمت بشود ولی سند خانه یا زمین برای قرارهای پایین حتی گاها کارشناسی نمیشود!!
درخصوص خود موضوع اصلا اعتراف به مصرف الکل نکند تا در دادگاه حتما دفاعیاتش قابل قبول باشد
موارد مشابه زیاد بوده

با قاضی پرونده صحبت کنید اما رویه به این صورت است که معمولا بعلت دردسرهای زیاد ، سند ملکی شهرهای دیگر پذیرفته نمیشود.

با سلام
پذیرش قرار چه کفالت چه وثیقه با قاضی رسیدگی کننده حکم میباشد،شما با اظهار پشیمانی و تعخد به عدم تکرار میتوانید از مرجع رسیدگی کننده تقاضای تخفیف نمایید و اینکه قرار را نمی پذیرند درست نیست مرجع قضایی با اعطای نیابت میتواند آنرا بپذیرد

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : خدمت شما عرض کنم در چنین مواردی برابر با نص قانون :چنانچه متهم در چنین حالتی توبه نماید به نوعی که برذای قاضی پزونده محرز شود مورد رافت اسلامی قرارمیگیرد و از عفو اسلامی بهره خواهد برد لذا سعی بر اقرار و توبه نماید حتما بخشیده خواهد شد فقط توجه نمایید این امر تا دادگاه اول قابل قبول است یعنی تا دادزسی بدوی .. و دادرسی بدوی تمام شود مشمول حد و تعزیر خواهد بود

اولا - پذیرش وثیقه بستگی به نظر قاضی دارد .
ثانیا - منعی برای پذیرش سند مربوط به اکلاک واقع در شهرهای دیگر وجود ندارد لیکن برای انجام کارشناسی و طی مراحل توقیف ثبتی باید نیابت قضایی به شهر مورد نظر داده شود .
ثالثا - بدون صدور قرار و تعیین تکلیف متهم ، امکان رسیدگی به پرونده وجود ندارد .