دعوای استرداد چک کجا باید مطرح بشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۰ #84303291

با سلام
من سه فقره چک به یک شخص حقوقی دادم، و ایشون چکها را برگشت زده دعوای استرداد چک کجا باید طرح بشه، محل سکونت ایشون که مشهده یا محل صدور چکها که تهرانه؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
معمولا اصل براین هست که در محل اقامت خوانده طرح دعوی بشود

با سلام اصل اینه که در محل اقامت خوانده طرح دعوی بشه ولی اگر محل وقوع قرارداد یکی ازدوشهر بوده در همون شهر هم میشه

درود

دارنده چک مالک چک هست ، برای استرداد باید ثابت بکنید ایفای ناروا صورت گرفته و گیرنده چک به جهاتی مستحق گرفتن نبوده.
دادگاه صالح ، دادگاه شهر مرکز اصلی شرکت است اگر به شعبه دادید دادگاه صالح و خوانده شما شهر محل شعبه به طرفیت شعبه است

موفق باشید