آیا با این شرایط زوج، در قسط بندی مهریه در نظر قاضی تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۰ #84272167

زوج دو تا وام دارد به مبلغ ۴۰۰ تومان که وام ازدواج میباشد و اجاره خانه به مبلغ ۵۰۰ تومان.خود زوج دادخواست طلاق داده است درحالی که زوجه مخالف طلاق میباشد و حاضر به جدایی نیست.آیا با این شرایط زوج،
در قسط بندی مهریه در نظر قاضی تاثیر دارد؟و باعث میشود مبلغ کمتری ماهانه پرداخت بکند بابت مهریه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوج میتواند اقدام به ارائه ی دادخواست اعسار نماید تا پرداخت مهریه بصورت اقساط صوذرت گیرد. اما تصمیمی گیری در این خصوص صرفا مربوط به شرایط مالی ایشان میباشد.

ابتدا امر که زوج به پرداخت تمامی مهریه موظف میشود و پس از آن با درخواست و پذیرش اعسار میتواند اقساط بپردازد و بدهی های رسمی ایشان در میزان اقساط تاثیرگذار است .

سلام
هر قدر زوج بدهی بیشتری داشته باشد و دارایی کمتری در اقساط تاثیر می گذارد.

سلام
بله اگه زوج دادخواست اعسار دهد با شرایط گفته شده امکان پذیرش اعسار ایشان و تقسیط مهریه وجود دارد