اگه کاری به پرونده نداشته باشم میتونن منو مجرم کنن و برام دردسر بشه با همون گزارش اشتباه پلیس فتا؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #84267134

چند وقت پیش شخصی در پیج اینستاگرامی یک استوری گذاشت و این استوری یک انتقاد بوده ولی همراه با اینکه گفته بود این شخص با پارتی بازی استخدام شده و شخص مورد نظر شکایت کرده به عنوان هتک حیثیت و نشر اکاذیب و ای پی فامیل ما را گرفت ( تله گذاشته ) و وقتی فامیلم رفت اونجا گفته که وای فایم رمز نداره و هرکسی میتونه وصل بشه استفاده کنه و فتا هم گفته شاید فامیلات بودن از وای فای استفاده کردن و گیر دادن به من و من هم جای دیگه ای بودم و اصلا حضور نداشتم. بعد فتا به بنده گفت که چون فامیل این شخصی و سیستم داریم و تو سیستم مشخص شده با شماره تلفن تو این پیج ساخته شده تو گناهکاری در صورتی که کاملا دروغه و من نتونستم ثابت کنم. حالا من رفتم پیش قاضی و قاضی هم به گزارش پلیس فتا استناد کرده و هرچی من بهشون گفتم من نیستم و اطلاعی ندارم قبول نکردن و قرار با فیش حقوقی برام صادر کرد تا نتیجه نهایی بیاد. حالا من نمیدونم ‌چجوری باید بیگناهی را ثابت کنم و اینکه اگه کاری به پرونده نداشته باشم میتونن منو مجرم کنن و برام دردسر بشه با همون گزارش اشتباه پلیس فتا؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به مدارک و شواهدتون داره

باتوجه به روند تحقیقات و اتهامات بهتر است وکیل داشته باشید . در نهایت با ارائه شاهد و مدرک مشکل حل خواهد شد.

البته معلوم نیست ...بهتر است وکیل بگیرید .....احتمال اینکه قرار منع تعقیب صادر شود زیاد است