آیا میتوان به جز درخواست ازدواج مجدد بعد از اثبات عدم تمکین درخواست پرستار نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #84232585

فرزنزند دختر ۱۱ ساله ام توسط نامادری ضرب و شتم شد و به ۱۲۳ گفتم و میخواست قضاییش کنه و من گفتم اگر میشه تعهد بگیر و روانشناسیه. ۱۲۳ برن و این کار شد و تعهد به صورت کلی بوده بعد از سه ماه از رویه عکس بدن دخترم و گزارش ۱۲۳ چگونه اثبات کنم ضرب و شتم را من تعهد ضمن عقد دارم از همسرم که از دخترم همانند فرزند خود نگهداری کند آیا میتوان به جز درخواست ازدواج مجدد بعد از اثبات عدم تمکین درخواست پرستار به جای تعهد نمود و یا با توجه به ضرب و شتم دختر م میتوانم حضانت فرزند پسر ۱۱ ماهه خود را به علت گزارش ۱۲۳ و عدم تعادل در نگهداری از فرزند از همسرم بگیرم با تشکر و سپاس از همه دوستان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میتوانید با استناد به مدارک به طرفیت از فرزندتان شکایت نمایید

سلام
شما بدون هیچ گونه دلیلی هم می توانید برای کارهای منزل خود پرستار بیاورید و این کار به اراده خودتان بستگی دارد اما راجع به حضانت چنانچه بین شما و همسرتان اختلاف باشد و دادگاه مادر را برای نگهداری فرزند فاقد صلاحیت بداند و یا مصلحت طفل را در این بداند که نزد شما باشد حکم به نفع شما صادر خواهند نمود

با سلام
بله شما با مدارک و نیز صورتجلسه اورژانس اجتماعی میتوانید اقدام قانونی نمایید و نیز در صورت عدم صلاحیت همسرتان مبنی بر نگهداری و تربیت فرزند احتمال دارد دادگاه حضانت فرزند را به شما بدهد .