اعسار در پرداخت مهریه کارمند، پرداخت سکه علاوه بر کسر از حقوق

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۰ #84201174

با درود و احترام، زوجه اخیرا دادخواست مهریه از طریق اداره ثبت را داده است. بنده کارمند هستم و اگر درصورت موافقت دادگاه با دادخواست اعسار در پرداخت مهریه، آیا علاوه بر اموال توقیف شده و کسر حقوق(یک چهارم) باز هم باید در ابتدای کار سکه پرداخت کنم یا خیر؟ یعنی ممکن است قاضی دستور دهند علاوه بر فروش اموال توقیف شده و کسر حقوق، باید تعدادی سکه نیز پرداخت نماییم. یا اینکه پرداخت تعدادی سکه در ابتدا مربوط به زمانی است که زوج هیچ‌گونه اموال قابل توقیف نداشته باشد و قاضی چاره‌ای ندارد که برای کاهش فشار مالی زوجه، با پرداخت تعدادی سکه در ابتدا رای را صادر کند. سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین این موضوع به عهده قاضی رسیدگی کننده است و قانونی در این خصوص وجود ندارد.

سلام تعداد سکه پیش پرداخت و اقساط مهریه بستگی به وضعیت آقتصادی و دارایی شما و نظر قاضی دادگاه دارد.

سلام تعداد پیش پرداخت و اقساط مهریه به وضعیت اقتصادی و دارایی شما و نظر قاضی دادگاه بستگی دارد.

با سلام
تعیین پیش پرداخت و اقساط بستگی به سوابق ایسار شما و استدلال قاضی دارد.

با درود ، درخصوص تعیین پیش پرداخت و تعداد اقساط مهریه صرفا بستگی به نظر قاضی پرونده دارد که پس از اخذ استعلامات از ثبت اسناد و پلیس راهور و حسابهای بانکی و شغل و میزان درآمد زوج و سایر دلایل حکم اعسار تقسیط مهریه را صادر می‌کنند

باسلام این موضوع کاملابستگی به سابقه ملائت شماونظرشخصی قاضی مربوطه دارد

سلام علیکم
در خصوص اموال توقیف شده باید بررسی شود که آیا زوجه موفق به مزایده می‌شود یا خیر
ولی معمولا قضات یک سکه به عنوان پیش پرداخت در نظر خواهند گرفت.
کسری حقوق هم در صورت اثبات اعسار در دادگاه ملغی خواهد شد