پرداخت حق جواز در اصناف با جمع شدن مغازه غیرقانونی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴ #84180761

سلام، سال ۹۸ یک کفش‌فروشی زدم و رفتم جواز گرفتم و چند ماه بعد به دلایلی جمع کردم، یعنی مغازه رو پس دادم وکفش‌هارو هم فروختم و از سال ۹۸ تا الان کفش‌فروشی رو راه اندازی نکردم و اصناف هرسال میگه بیا بابت جواز یک پولی واریز کن، نمی‌دونم بابت چیه این پول. با توجه به اینکه مغازه رو جمع کردم و از سال ۹۸ تاکنون به اصناف اطلاع ندادم چون فکر کردم نیازی نیست و هر سال مبلغ درخواستی اصناف رو بابت جواز پرداخت کردم، آیا مرتکب جرمی نشدم؟ می‌تونم با اینکه مغازه رو جمع کردم جوازم رو فعال نگه دارم و پولش رو واریز کنم؟ جرم ومشکلی رخ نداده و نمیده از هر نظر قانونی؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر جرمی مرتکب نشده اید، هزینه مذکور هزینه تمدید جواز کسب است و ربطی به دایر بودن یا نبودن مغازه ندارد اگر می خواهید جواز معتبر بماند باید پرداخت کنید.

با سلام
عدم اطلاع رسانی به اتحادیه در مورد تعطیلی کسب و کار جرم محسوب نمی شود.

عدم اطلاع‌رسانی به اتحادیه در خصوص تعطیلی واحد صنفی، جرم محسوب نمی‌شود.
با این حال، ممکن است منجر به ابطال جواز کسب شود.
عدم پرداخت حق عضویت، می‌تواند منجر به جریمه و حتی ابطال جواز کسب شود.

سلام خیر مرتکب جرمی نشده اید