آیا بعدا در دادگاه متوجه این انتقال میشوند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۳ #84154465

با سلام و احترام ..حدود سه سال قبل وکالت نامه بلاعزل یک قطعه زمین که به نامم بوده رو به نام خواهرم انتقال داده ام همسرم اطلاع ندارد و چند روز قبل مهریه خود را اجرا گذاشته
و اینکه اگر متوجه این موضوع شوند و شکایت معامله سوری کنند راه به جایی برایشان دارد؟
ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وکالت بلاعزل که هنوز انتقالی صورت نگرفته مشکلی نیست

اگر سند رسمی دارد با وکالت ملک بنام خواهرت انتقال نیافته است
اما می توانی تحت شرایطی بنام خواهر هر کس انتقال دهید وهیچ جرمی هم متوجه شما نشه و همسرت هم نتواند توقیف کند

سلام اول اینکه صرف دادن وکالت انتقال محسوب نمی شود و همچنان شما مالک هستید در ضمن تا زمانی ک حکم مهریه صادر و اجرایی نگردد اقدامات شما فرار از دین محسوب نمی گردد

با سلام باتوجه به زمان مطالبه مهریه و زمان وکالتنامه فرار از دین و یا معامله صوری محسوب نمی شود .

اگر وکالت فروش داشته اید و زمین را به طور رسمی منتقل نموده اید خواهر شما مالک است وگرنه با انتقال وکالت نانه خواهرتان مالک نمیشود. معامله صوری هم منتفی است.

درود :تا زمان صدور اجراییه هر معامله ای انجام شود فرار از دین محسوب نمیشود ولی توجه داشته باشید انتقال با وکالت بلاعزل دلیل نیست تا نتوانند ملک را توقیف کنند باید ملک بطور رسمی انتقال مالکیت شود

باسلام درصورتی که ملک سند رسمی داشته باشد همچنان به نام شما است مگر اینکه خواهرشما سند رسمی را به نام خودشان یا دیگری انتقال داده باشند.