آیا باید از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست اصلاح بدم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۹ #84099225

سلام
توی رای نفقه که بر علیه من صادر شده و باید بپردازم اشتباه محاسباتی صورت گرفته و به جای سال ۹۸ که ازدواج کردیم نوشته از ۹۷ باید پرداخت بشه
حالا باید چکار کنم؟
یا اینکه کلا درخواست تجدیدنظر در رای را بدم؟
لطفا راهنمایی کنید تا حقم خورده نشه
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به درخواست اصلاح رای اقدام نمایید.

با سلام
میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست اصلاح رای را بدین

با درود اگر قصد تجدیدنظر خواهی‌ ندارید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقاضای اصلاح و تصحیح رای بنمایید.

درود
اگر به رای اعتراض ندارید اصلاح سهو قلم و صدور رای اصلاحی را از دادگاه تقاضا کنید.

طی لایحه ای جهت صدور اصلاحیه به نظر شعبه برسانید

با سلام در صورت اعتراض ضمن تجدیدنظر خواهی طی لایحه موضوع را بیان نمایید
در صورت نداشتن اعتراض طی لایحه درخواست اصلاح رای نمایید

می توانید تجدید نظر خواهی نماید یا طی لایحه ای به سمع نظر عبه برسانید