آیا به نظر شما امکان داره رای پس گرفته بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #84098080

سلام من و تعدادی از شکات از شخصی با عناوین مختلف فروش مال غیر ضرب و جرح و کلاهبرداری و....که تعداد شکات ۹ نفر بودیم در پرونده های مجزا شکایت کرده بودیم که دادسرا همه پرونده ها را با هم ادغام کرده و به صورت یک پرونده کلی به دادگاه فرستاده و قاضی در یه برگه به نفع ۹ نفر شکات رای صادر کرده و به تجدید نظر رفته حالا میخوام من در دادگاه کیفری به متهمم شکایت خودمو پس بگیرم آیا به نظر شما امکان داره رای پس گرفته بشه؟ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه الان پرونده در دادگاه تجدید نظر مطرح است شما می توانید به دادگاه مذکور مراجعه و رضایت‌نامه خود را تقدیم نمایید و منعی بر این کار نیست و چون پرونده شما الان در دادگاه کیفری ۲ مطرح نیست مراجعه به آن جهت اعلام رضایت منتفی است

سلام جرایمی مثل فروش مال غیر و کلاهبرداری از جرائم غیر قابل گذشت می باشند و با رضایت شاکی پرونده مختومه نمی شود و رضایت شکات می تواند موجب اعمال تخفیفات قانونی برای متهم باشد ولی جنبه خصوصی جرم مثل دیه ،با رضایت شاکی اجرا نمی شود.