آیا وکالتنامه تام الاختیار بعد از فوت شخص باطل خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۵ #84096818

سلام وقتتون بخیر، آیا وکالتنامه بلاعزل بعد از فوت شخص باطل میشه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نظر به سوال مطروحه باید گفت وکالت از جمله عقود جایز است که به فوت احد طرفین منفسخ و منحل میگردد ولی اگر موکل بخواهد وکالت بعد از فوت وی باقی بماند میتواند در قالب وصایت این امر را محقق سازد به عبارتی موکل میتواند فردی را همزمان به عنوان وکیل برای دوران حیات و به عنوان وصی برای دوران ممات خودبرگزیند تا وصی بتواند بعد از فوت وی به عنوان وصی اقدام نماید. با احترام.

بله هر وکالتی باطل می شود

وکالت با فوت یکی از طرفین باطل است.

بله بافوت شخص باطل می باشد

برابر قانون عقد وکالت با مرگ یا جنون وکیل یا موکل از بین می‌رود و از این حیث فرقی میان عقد وکالت بلاعزل و یا عقد وکالت ساده وکالت تام الاختیار یا محدود به موارد خاص نیست.

با سلام. بله باطل خواهد شد.

سلام
بله قطعا باطل خواهد شد