آیا میتوانم از همسرم شکایت عدم تمکین کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #84059904

با سلام
همسرم با وجود زندگی مشترک به دفعات بی‌خبر و بدون اذن از منزل خارج شده و سپس به خانه بازگشته است و با توهین اظهار میکند حاضر به تمکین عام نیست (گرچه تمکین خاص هم نمیکند)؛
۱- آیا برای اصلاح این مسئله میتوان پرداخت پول نقد را به او برای مدتی قطع کرد؟
۲- آیا در این خصوص میتوان شکایت عدم تمکین کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بهتر است اول دادخواست تمکین بدهید
موفق باشید

با درود..
۱_ گر همسرتان حاضر به تمکین نیست، میتوانید با ارسال اظهارنامه ای مراتب تکالیف ناشی از نکاح و تمکین زوجه از زوج را به وی ابلاغ نموده و الزام او را تمکین از جنابعالی (شوهرش) بخواهید..
۲_ در صورت عدم تمکین، زن ناشـزه محسوب و مستحق نفقه نخواهد بود..
موفق و پیـروز باشید..