ما سه تا خواهر و سه برادریم؛ سهم الارث هر پسر چقدر میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۰ #84037408

ما سه تا خواهر و سه برادریم از خانه پدری که مبلع یک میلیارد و ششصد پنجاه میلون شد سهم هر پسر چقدر میشه سهم دختر چقدر ایا پسر ارشد سهم بیشتر میبره

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود سهم برادران دو برابر سهم خواهران می باشد

سلام
سهم هر خواهر ۱۸۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان بصورت مساوی وبرادر ارشد سهمی بیشتر نمیگیرد مگر وصیتی برای او شده باشد
سهم هر برادر ۳۶۶ میلیون و ۶۶۶ هزار تومان .

سهم برادران دو برابر سهم خواهران می باشد

با سلام تمام مبلغ را تقسیم بر ۹ کنید جواب را ضربدره ۲ کنید حاصل جمع ان سهم هر یک از پسران میشود

درود
در قسمت محاسبات حقوقی سایت می توانید محاسبه کنید

پسردوبرابر دختر ارث می برد وهمه فرزندان سهم خودرا

سلام
مبلغ کل را تقسیم بر ۹ کنید .
- سهم هر خواهر ۱۸۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان و سهم هر برادر ۳۶۶ میلیون و ۶۶۶ هزار تومان .
-- به برادر ارشد سهمی مازاد تعلق نمیگیرد .