اتهام دزدی به من زده اند، میگن برم پرینت حسابام رو براشون بیارم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۰ #84027422

سلام پدربزرگ من قبل از فوتش کارت بانکی خودش رو میداد به من که برم براش پول بگیرم یا خرید کنم یا میگفت پول بریزم تو یه حساب خودم که براش لوازم یا خوراکی یا غذا تهیه کنم.. بعد الان فوت کرده و بچه های پدربزرگم که همان دایی هام و خاله هام هستن از من شاکی شدن که چرا پدربزرگم این همه پول به حساب من ریخته..رفتن پرینت حساب پدربزرگم رو گرفتن دیدن چند بار پول به حساب من ریخته شده از کارت پدربزرگم.. من هم بهشون گفتم خود پدربزرگم این پول رو داده بهم تا براش خرید کنم قبول نکردن بعد به من میگن دزد بعد میگن برم پرینت حسابام رو براشون بیارم.. میشه منو راهنمایی کنید.. ممنونم

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ان ها باید دلیل بر دزدی و عدم رضایت پدربزرگ از واریز پول به حساب شما را اثبات نمایند