حقوق بنیاد شهید پدر شهید پس از فوتش به همسر دومش (نا مادری شهید) میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳,۸۹۹ #83954

سلام.اگر پدر و مادری فرزندشون شهید بشه و بعد از اون مادر شهید از دنیا بره در حالی که تعدادی فرزند داره و اون فرزند ها همگی ازدواج کنن به جز یکیشون که معلول باشه و تحت پوشش بهزیستی و یک دختر مطلقه.بعد از اون پدر شهید یک همسر دیگه اختیار کنه(زن دوم یا نامادری شهید) و از اون همسر دوم تعدادی فرزند به دنیا بیاره که نابالغ باشن.بعد از فوت پدر شهید ، حقوق بنیاد شهید به کی میرسه؟ همسر دوم( و فرزندان نابالغش) و یک فرزند معلول تحت پوشش بهزیستی( از همسر اول یا مادر شهید) و یک دختر مطلقه که جداگونه از باباش زندگی میکرده الان سوژه هستن.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق شهید اگر فرزندی داشته باشد با جمیع شرایط به فرزند میرسد و پدر و مادر نیز اگر تحت کفالت بوده باشند و یا همسر شهید در غیر این صورت به کسی نخواهد رسید.