چکار کنم تا رابطه نامشروع را ثابت کنم و نفقه ندهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۷ #83953082

همسرم رابطه نامشروح دارد میخواهم شکایت کنم اما ترس ان دارم که نتوانم اثبات کنم مدارکی که دارم یه فلش که کلی عکس و فیلم با دوست پسرش میباشد عکس هایی که حتی لحظه بوسیدن همدیگر میباشد و پرینت حساب بانکی همسرم که بیش از ده بار به حساب همسرم پول واریز کرده شاهد یا دلایل دیگری ندارم همسرم و ان مرد انکار میکنن حتی مرد اظهار داشته که اگر شکایت کنم خواهد گفت که رفیق من بوده و به درخواست من به حساب همسرم پول واریز کرده و در مورد عکس ها هم مدعی که من هم در صحنه بودم و گیرنده عکس و فیلم من هستم یعنی رابطه ای نبوده بلکه رفتن به بیرون همراه خانواده ها بوده ممکن هست برای دلایل خود شاهد هم بیاره ایا میتوانم با وجود انکار همسرم و.....شکایتم را اثبات کنم یا..... همسرم خانه را ترک و به منزل پدری رفته و میگوید اینها پاپوش برای فرار از مهریه بخاطر ترس از ابرو خانوادگی و ندادن نفقه است

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام و احترام کاربر محترم اولا رابطه نامشروع همسرتان را باید بتوانید با اماره و شهود در دادگاه به اثبات برسانید .
ثانیا شما میتوانید دادخواستی مبنی بر عدم تمکین همسرتان تنظیم و از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال نمایید.
موفق باشید

در خصوص اثبات جرم رابطه نامشروع استناد به موارد اشاره شده دلیل محسوب نمی شود بلکه برای قاضی اماره خواهد بود لاکن در ارتباط با عدم امکان پرداخت نفقه با توجه به ترک منزل از سوی همسر شما می توانید دادخواست الزام به تمکین را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

باسلام

اثبات رابطه نامشروعی تاثیری در پرداخت نفقه و مهریه ندارد و صرفن پس از اثبات به عنوان یک جرم قابل مجازات است. در صورت اثبات ناشزه بودن زوجه و یا عدم تمکین او می توان از پرداخت نفقه معاف شد