چگونه میتوانم پولمو از آن شخص پس بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #83934090

سلام
من از سایت دیوار با یکی تماس گرفتم رفتم دم مغازش یه گوشی برد سوخته ازش خریدم و بهش گفتم من تاچ و ال سی دی سالم میخوام که گفتن سالم هستش پولش هم همونجا کارت به کارت کردم وقتی رفتم تعمیرگاه گفت خرابه و بهش گفتم گفت تو پیام گفت چند روز دیگه بیا دم مغازه پس میگیرم ولی بعدش دوباره پیام دادم که من قبول نمیکنم شاید بردی خراب کردی.
الان چجوری میتونم پولم رو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با ارسال اظهارنامه خواسته یتان را مکتوب از ایشان بخواهید و سپس طرح دعوی نمایید .

سلام دوست گرامی
اثبات امر سخت است ولی میتوانید پیامکهای که رد وبدل شده به عنوان سند استفاده کنید و کارشناسی که آن را دیده به عنوان شاهد بیاورید تا بتوانید خسارت خود را مطالبه کنید یا معامله را برهم بزنید

سلام
به اتحادیه مربوطه مراجعه و شکایت کنید

سلام
اثبات این موضوع سخت و نیاز به شاهد دارید همچنین با توجه به اینکه بدوا امکان تست نداشتید شاید بتوانید با استناد به این موضوع ایشان را ملزم به استرداد وجه نمایید.

با سلام - به پیغامهای موبایلی اعتباری نیست شما به مغازه ایشون مراجعه کن وباهاش صحبت کن تا بتونی پس بگیری اگر نتونستی یه اظهارنامه براش ارسال کنید ودر آن زمان استرداد وجه را مشخص نمایید وبازهم چنانچه نتیجه نگرفتید با ارائه دادخواست الزام به استرداد وجه تنظیم وارائه نمایید تا پرونده از طریق کار کارشناسی واین که با گوشی آخرین بار چه زمانی تماس گرفته شد وـآیا آن زمان در اختیار شما بوده یا خیر و استعلام میتوان معیوب بودن آن را اثبات نمود.