خانه ای را قولنامه ای فروختم و خریدار ۵۰درصد مبلغ را تسویه نکرده آیا می توانم از خیارتاخیر ثمن برای فسخ معامله استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #83925988

خانه ای با مدرک قولنامه وکالت را فروخته ام که خریدار در موعد مقرر ۵۰ درصد مبلغ باقیمانده را تسویه حساب نکرده آیا می توانم از خیار تاخیر ثمن استفاده کنم ومعامله رافسخ کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چون موعد مقرر داشته اید بنابراین قرارداد موجل بوده است و نمیتوان از این خیار استفاده کرد

با احترام فسخ بستگی به شرایط و تضمین های پیش بینی شده در قرارداد دارد. شرایط خیار تاخیر ثمن مشمول این قرارداد نیست؛
هر گاه مبیع عین خارجی و یا در حکم آن بوده و برای تادیه‌ی ثمن یا تسلیم مبیع بین متبایعین اجلی معین نشده باشد اگر سه روز از تاریخ بیع بگذرد و در این مدت نه بایع مبیع را تسلیم مشتری نماید و نه مشتری تمام ثمن را به بایع بدهد بایع مختار در فسخ معامله می‌شود.