آیا میتوانند مانع پارک خودرو ما شوند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۳۸ #83902507

سلام
خانه ما در کوچه بن بست است، و منزل ما بن بست است، و ما در حیاط خانه یک ماشین پارک میکنیم، و به غیر از ما در کوچه کسی پارکینگ در منزلش ندارد، یعنی به غیر از خانه ما کسی منزلش ماشین رو نیست، و ما ماشین دوممان را جلوی درب حیاطمان پارک میکنیم، چون مزاحم رفت و آمد خودرو کسی به پارکینگش نیستیم، همسایه ما ماشینش را پشت ماشین ما پارک میکند، و راه را میبندد و میگوید شما در کوچه پارک کنید ما هم پارک میکنیم، با توجه به اینکه کوچه چهار متر است، و ایشان دو خودرو در کوچه پارک میکنند که اولی را همان را بند نمی اورد، اما خودرو دومشان راه را کاملا برای رفت امد خودرو ما میبندد، و چند بار تذکر داده ایم که راه رفت و امد خودرو ما را نبندد ولی همچنان به این کارش ادامه میدهد و میگوید شما بن بست هستید و حقی در کوچه ندارید، اگر جلوی درب خانه ما پارک کنید من هم پشت ماشین شما پارک میکنم و میگوید اگر میخواهید در کوچه پارک کنید باید به من پول بدهید شما حق پارک در کوچه ندارید، ما مزاحم پارکینگ کسی نیستیم و وقتی خودرومان را در کوچه پارک میکنیم راه برای رفت و امد موتور و آدم و حتی گاری هم هست، اما میگوید شما اینجا حق پارک ندارید جلوی درب خانه من است، اگر پارک کنید من هم پارک میکنم و راه را میبندم، موقع رفت و امد مجبوریم زنگ خانه شان را بزنیم تا راه را باز کنند، سی سال است همسایه ایم و در این سی سال زور گویی میکنند، اب و برق کوچه را ما کشیدیم و کل هزینه اش را از جیبمان پرداخت کردیم ولی همسایه ها هیچ پولی به ما ندادند، با این حال همچنان به ما میگویند حق پارک در کوچه را نداریم.
حالا با توجه به اینکه خودرو ما جلوی درب منزلشان پارک است ایشان میتوانند مانع پارک خودرو ما بشوند؟
در صورتی که منزشان ماشین رو نیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کوچه بن بست ملک ساکنین کوچه محسوب میشود وهر گونه اقدامی باید با رضایت ساکنین باشد لکن شما حق ارتفاق وعبور از کوچه را دارید و همسایه نمیتواند مانع عبور شود شما میتوانید اقامه دعوا رفع مزاحمت کیفری یا دعواممانعت از حق را مطرح کنید

سلام
شما می توانید نسبت به طرح دعوای مزاحمت و رفع ممانعت اقدام بفرمایید

سلام
کوچه های بن بست تحت مالکیت ساکنین ان می باشد و هرگونه تصرف در کوچه مستلزم رضایت ساکنین می باشد و متعاقبا شما هم میتوانید مانع پارک کردن سایرین در کوچه بن بست شوید