چطور میشود برای وصول چک اقدام نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #83901678

باسلام بنده سال ۹۲ از یکی طلب دارم ۴۰ میلیون تومان که این طرف از نفر چک اورد که بنده کپی کارت ملی خودش و دو نفر گرفتم ۴ تا چک ۱۰ میلیونی ۱ سال پیگیری کردم ول کردم چک گم کردم چند روز پیش در مدارک پیدا کردم حالا چه طور میشه اقدام کرد. باتشکر.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
دادخواست مطالبه وجه چک مطرح نمایید

اگر دادخواست حقوقی مطرح کرده بودین و رای بر محکومیت صادر کننده صادر شده میتوانید پرونده مذکور به جریان بندازین ولی اگر جلسه اول تشکیل نگردیده بوده قبلا میبایست مجددا طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه مطرح نمایید

با سلام
اگر پرونده ی قبلی مطالبه وجه چک مختومه شده بایستی مجددد اقدام به تنظیم دادخواست مبنی بر مطالبه وجه چک بر علیه صادر کننده چک نمایید .