اگر از ایشان تعهد بگیرم در محضر که اگر بچه ای به دنیا امد تمام مسئولیتش با خودش است کافیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۳ #83895290

ببخشید سوال داشتم اگر ممکنه راهنمایی کنید
بنده با خانومی ازدواج موقت کرده ام و همسر اولم کاملا مطلع هستند ایشان بعد از چهار ماه درخاست کردند یا با من ازدواج دائم کن یا به من بچه بده تعهد محضری میدهم که تمام مسولیت وهزینه های بچه با خودم پای تعهدم را پدر و مادرمم امضاع میکنند تا اخر عمر میمونم .
واقعیتش من به ایشان اعتماد کافی ندارم و اطرافیان میگویند همه کارهایش از روی نقشه است من هیچ تا عهد مالی نمیخام بدم به ایشان البته خودم خرجشان میکنم ولی تا عهدی نمیخواهم بدهم حال سوالم این است
ایا اگر عقد دائم کنم با مهریه کم که توان پرداختش را دارم ودر عقد دائم نفقه حق مسکن و کلیه مسائل های مالی را به ایشان ندهم بازهم میتواند با شکایت از من پولی بگیرد؟
ایا اگر از همسر اولم دست خطی بگیرم که نشانه رضایت این ازدواج است کافیست و حق طلاق را به ایشان نمیدهم؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با توجه به توضیحات ارائه شده،در صورت عقد دائم تمام نفقه همسر دوم به عهده زوج میباشد و این حق با هیچ توافق نامه ای قابل اسقاط نیست وخلاف قواعد آمره میباشد مگر به دلایل درج شده در قانون نفقه از زوجه ساقط شود.در خصوص رضایت نامه محضری از همسر اول برای ازدواج دوم حق طلاق در این مورد از همسر اول قابل استماع نمیباشد مگر دادخواست طلاق موارد دیگری به موجب قانون باشد.

برای ازدواج مجدد نیاز به رضایت محضری است و در صورت اقدام به ازدواج مجدد باید نفقه را پرداخت کنید

رضایت همسر اول مبنی بر اجازه ازدواج مجدد شما بهتر است محضری و رسمی ثبت شود.طبق قانون در نکاح دایم نفقه زوجه در صورت تمکین بر عهده زوج است و هزینه های فرزند مشترک نیز با پدر می باشد.نظر با آمره بودن این قانون امکان سلب آن حتی با توافق وجود ندارد .

رضایت همسر اول مبنی بر اجازه ازدواج مجدد باید محضری و رسمی باشد درغیراینصورت معتبر نیست. در نکاح دایم نیز نفقه بر عهده مرد است و هزینه های فرزندمشترک نیز با مرد می باشد

درود بر شما؛ در ابتدا به خاطر داشته باشید که رضایتنامه همسر اول برای عقد دائم دوم می‌بایست محضری و رسمی باشد تا در آینده دچار مشکل نشوید، ثانیا همسر موقت شما یقینا اطلاع دارند که با ولادت طفل از ایشان شما راهی جز ثبت رسمی نکاح نخواهید داشت، ثالثا پرداخت نفقه همسر و فرزند در نکاح دائم از وظایف زوج است و در صورت عدم پرداخت دارای ضمانت اجرا قانونی خواهد بود، رابعا در مورد فرزند مسؤلیت شما هم حق و هم تکلیف است، لذا نمی‌توانید به طور کامل از این وظایف شانه خالی کنید.

خیر کافی نیست و امکان اقامه دعوا در آینده وجود دارد

رضایت از همسر اولتون جهت نکاح دائم دیگر باید رسمی باشد ک از مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری شود و شما در هرحال در صورت تمکین زوجه موظف ب پرداخت نفقه ایشون و فرزندتون میباشید و اینکه تعهدی مبنی بر عدم مسئولیت در قبال فرزند داشته باشید هم وجاهت قانونی نداشته و غیر منطقی هست