من نهایتا از چه طریق میتونم دادخواستمو ثبت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #83882971

با سلام
برای تقاضای مهریه دفترخانه ازدواج مورد نظر فرم تقاضای بنده رو ارسال به اداره ثبت نمیکنن مگر مشروط به تکمیل کلیه اطلاعات و آمار از اموال و داراییهای زوج، همینطور داشتن شماره ثنا، که بنده ندارم...
طبق مشورت با وکلای عزیز این وبسایت با مراجعه مجدد به دفترخانه، اعلام کردم طبق مشاوره با وکیل نیاز به تکمیل اطلاعات دقیق در رابطه با اموال زوج و یا داشتن شماره ثنا در داخل دفترخانه نمیباشد واین موارد وظیفه اداره ثبت میباشد...
منتها متاسفانه دفتردار به هیچ وجه نمیپذیرن فرم رو بدون تکمیل این اطلاعات به اداره ثبت ارسال کنن و میگن برگشت میخوره ...
همچنین طبق گفته ایشون دفتر ثبت هم به صورت مجزا دادخواست من رو ثبت نخواهد کرد و مراجعه من به اونجا بی فایده ممکنه باشه...

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک اقدام کرده و دادخواست مطالبه مهریه بدید.