تهدید به شکایت شوهر یک زن در صورت برقراری رابطه قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۱۶ #83850

سلام
من 4 ماهی میشه با یک خانم از طرقق تلفن و پیامک و تلگرام در ارتباطم
من فکر میکردم مجردن ولی زمانی وابسته شدم گفتن متاهل هستن و قراره طلق بگیرن و هردو به همدیگه علاقه داشتیم
بعد سر مواردی قزع رابطه کردیم و ایشون از طریق پیامک برای من پیامک دادن که ابروی خواهرام و خاتوادمو میبره و کاری میکنه انگشت نما بشن و ارین موارو پیامک
حال امروز گفت به شوهرم همه چیزو میگم و شوهرش با من تماس گرفت و کلی فحاشی کرد و تهدید کرد که شکایت میکنم برای اینکه با زنم در ارتباط بودی و میخواستی اغفالش کنی طلاق بگیره!
توی تلگرام قبلا با هم چت داشتیم ولی هر دو حذف حساب کاربری زدیم که خانمه گفته اسکرین شات داره از بد دهنی و فحاشی مت در صورتی خودش هم فحش و ناسزا گفته به من.
شوهرش گفت شکایتت رو میکنم و کاری.میکنم پلیس فتا تو رو بکشونه اینجا (من در 700 کیلومتری انها زندگی میکنم!)
الان 3 سوال دارم
1 الان من میخوام برای اون پیامک های تهدید امیز خانم شکایتش رو کنم آیا دادگاه برای تهدید هاشون به حکمی علیه حانم میده
2 میتونم برای مزاحمت و تهدید تلفنی شوهر شکایت ایشون رو هم بکنم؟
3 در صورت شکایت انها از من دادگاه ممکنه چه حکمی برای من بده؟ میتونم از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. اگر پیامک های ایشان خارج از فضای مجازی است میتوانید شکایت کیفری کنید.

2.علیه شوهر ایشان که تهدید کرده اند میتوانید شکایت کنید.

3.جرم ارتکابی شما باید ببینیم چیست؟ اگر رابطه نامشروع اثبات شود مجازات شلاق هم برای شما و هم خانم خواهد داشت.