میشه از طرف سفارت وکالت به افرادی که تو ایران هستن بفرستیم تا از طرف ما ازدواج و سند ازدواج دریافت کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #83846787

من و همسرم در ترکیه زندگی میکنیم در ترکیه ازدواج و سند ازدواج ترکی گرفته ایم ولی برای گرفتن وام ازدواج از بانک ایران میخواهیم سند ازدواج ایرانی داشته باشیم از انجایی که نمیتوانیم به ایران برگردیم و حضوری اقدام کنیم میشه از طرف سفارت وکالت به افرادی که تو ایران هستن بفرستیم تا از طرف ما ازدواج و سند ازدواج ایرانی دریافت کنیم در این زمینه میشه ما رو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق سفارت وکالت دهید ..

از طریق کنسولگری ایران در ترکیه برای ثبت ازدواج ایرانی اقدام و پس از آن وکالت به فرد مورد نظر اعطا کنید.

می توانید با اعطاء وکالت و ارسال به ایران اقدام کنید یا در کنسولگری ایران در همان کشور اقدام نمایید.

با سلام. احتیاج نیست شما اینکار رو بکنید. ایرانیان مقیم خارج اگر دو طرف ایرانی باشند می‌توانند به کنسولگری ایران در کشور محل اقامت خود مراجعه کنند و ازدواج را ثبت نمایند. فقط جهت دریافت وام بعد از ثبت ازدواج و صدور سند در کنسولگری، می توانید به شخصی وکالت دهید.