تهدید و فحاشی ناموسی چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۳ #83829255

سلام دیشب خواهر شوهرم پیامکی داده که توش از ------------------بی پدر مادر ببخشید-------------- ------------------------------- گفته وگفته که ببینمتون بهتون چاقو میزنم میدم بهت تجاوز کنن اینارو برام پیامک کرده خواستم بدونم اگه با اینا من شکایت کنم حکمش چی میشه؟واینکه خانوادمم میتونن شکایت کنن؟ البته اینم بگم منم نوشتم ----------------------------فحاشی متقابل

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور : در صورت اثبات خط بنام ایشان و اثبات اینکه شخص مخاطبشان مشحص و یقینی باشد و شما نیز پاسخی نداده باشید و خط بنام شما باشد برای بار اول ۷۰ الی ۱۰۰ هزار تومان جریمه نقدی .. در مورد تهدید اگر همراه با اقدام باشد جرم است اما اقدامی صورت نگرفته باشد جرم محرز نخواهد شد و از این حیث منع تعقیب صادر میشود ..

هرکسی که آن خانم در پیامک به او توهین کرده و یا مورد تهدید قرار داده میتواند جداگانه از ایشون شکایت کند
البته آن خانم نیز میتواند علیه شخص شما به دلیل توهین شکایت کند

مجازات توهین جزای نقدی درجه شش است
مجازات تهدید شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال است
شایان ذکر است وفق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مجازات تهدید به نصف تقلیل یافت.

بله میتوانید شما و اگر به خانواده شما توهین شده همگی شکایت کنید و مجازات آن جزای نقدی می باشد. چنانچه شمانیز توهین کرده باشید متقابلا محکوم خواهید شد

بله هم تهدید نموده اند وهم توهین که قابل شکایت است البته بدلیل رابطه فامیلی بشما پیشنهاد شکایت نمیکنم بهتراست گذشت نمایید

سلام
وقت بخیر
مجازات توهین در حال حاضر با توجه به قانون جدید کاهش مجازات ها جزای نقدی است. اما مجازات تهدید فراتر از از جزای نقدی است و باید جزئیات مورد بررسی شود.

می توانید از ایشان بابت توهین و تهدید در دادسرای محل اقامت خود شکایت کنید که مجازات جزای نقدی و حبی و شلاق در پی دارد لیکن ایشان هم میتوانند به اتهام فحاشی متقابل از شما شکایت بکنند