آیا قانونا میتوان در حیاط ماشین پارک کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #83814646

آپارتمان ما پارکینگ ندارد ولی حیاط مشترک برای همه درب پارکینگ دارد و امکان پارک ماشین وجود دارد. آیا میتوان در حیاط ماشین پارک کرد؟ چون طبقه همکف نمیزاره و میگه صدای ماشین اذیت میکنه درصورتیکه میتونه پنجره هاشو عوض کنه و در کل اذیت میکنه.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت رضایت سایرین میتوانید اقدام به پارک کنید
موفق باشید

این امر بستگی, به شرایط, متدرج درقراردادتان دارد

سلام
اگر در سند مالکیت و صورتمجلس تفکیک مجموعه آپارتمانی درج شده باشد که حیاط به عنوان پارکینگ مشاع میباشد شما حق پارک ماشین در آن دارید
و چنانچه حق استفاده از آن منحصر به یکی از طبقات باشد فقط همان طبقه حق استفاده از آن را دارند
و چنانچه حق استفاده از آن برای همه مالکین باشد این حق استفاده ناظر به پارک اتومبیل نیست و استفاده های دیگر مانند رفت و آمد نشستن و پارک دوچرخه و مانند آن را شامل می‌شود.

با توجه به اینکه حیاط فضای مشاعی است، با رضایت تمام مالکین می توان از حیاط به عنوان پارکینگ استفاده کرد.